Call us  Breath2freedom

Bandeliersberg 238
4707 SG ROOSENDAAL
Telefoon: +31(0)6 - 514 138 78

Agenda

???????????????????????????????Hallo bezoeker aan dit bericht.

 

Titel  activiteit: 

Schumann Resonantie en Informatie Mediumschap en Ademen (Breathing) en Shamanisme.

 

 

Uitleg activiteit: Schumann-resonantie

Door de Schumann-resonantie met de juiste intentie in ons energiesysteem te integreren zijn wij onder meer in staat ons zelf genezend vermogen te activeren

Het is de resonantie frequentie van het magnetisch veld van de aarde. Wanneer het brein dominant werkt op een constante frequentie van7,8 herz is het in resonatie met het magnetisch veld van de aarde. Hierdoor wordt mediteren een natuurlijke ervaring. Het is alsof we op dezelfde golflengte opereren en zo de signalen van de aarde makkelijker opvangen. Zo ontstaat een grotere herkenning en intuïtief inzicht voor de realiteit, waarin wij ons in onze wereld geplaatst weten.

Door toepassing van de Schumann-resonantie wordt het zelf helend vermogen geactiveerd en versneld.

Mediumschap

Mediumschap is het vermogen van iemand om contact te krijgen met de geestelijke wereld en vervolgens deze informatie over te brengen naar onze wereld.

Een medium stelt zich open via haar/zijn innerlijke zintuigen om contact te krijgen met overledenen en gidsen die hun verhaal en boodschappen of advies over kunnen brengen aan mensen in deze wereld.

Vanuit de geestelijke wereld worden blokkades doorgegeven en getransformeerd.

Je zou kunnen zeggen dat een medium een brug is die fungeert tussen de spirituele wereld en de aardse wereld. Een medium brengt beide werelden samen.

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Jeannine van den Kieboom Medium

Ik ben Jeannine van den Kieboom, geboren in Bergen op Zoom, vervolgens in Goes mijn Jeugd doorgebracht, om via verschillende verhuizingen weer terug te keren in Bergen op Zoom.

Al op hele jonge leeftijd hield ik mij bezig met levensvragen, zoals: is er leven na de dood, waarom ben ik hier op aarde, waarom voel ik van alles, terwijl ik het niet zie? Maar ook angsten: bang voor oorlog, bang voor mezelf, bang voor het onbekende, bang om te sterven etc. Vragen, waarop geen antwoord gegeven werd, totdat ik in mijn jeugd in aanraking kwam met de spirituele kant van het leven.

Mijn zoektocht begon en door op een andere manier naar het leven te kijken en te ervaren weet ik nu hoe ik met energieën kan/mag werken. Ik weet nu waarom we even niet in orde zijn, waar pijnen vandaan komen en waarom we niet gelukkig zijn. Wat we er aan kunnen doen om onszelf te helen/genezen. Het zelfhelend vermogen is groter dan een medicijnenkast. De mens is een heel mooi wezen en is sterk om het lichaam zelf te helen en gezond te houden.

Door mijn bewustwording, met de hulp van spirit en mijn ervaring op allerlei gebied,

Zoals relatieproblemen, problemen op het werk kan ik nu veel beter personen helpen, maar ook begeleiden in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Start /datum/data: 5 juli 09:30 – 16:30 uur Kosten: € 47,50 p.p

Info/opgave : www.transformation-for-you.com / atalantabloem@gmail.com

06 2516 5610

Zie facebook: Jeannine van den Kieboom

Uitleg: Ademen (Breathing) en Shamanisme.

 

Uitleg activiteit: Breathing is een vorm van ademwerk en gaat over de techniek en het effect van het ademen op onze gezondheid.

Ademhalen is een techniek die we ons hele leven beoefenen. Om te overleven kunnen we weliswaar enkele dagen zonder voedsel en zonder slaap. Enkele minuten zonder zuurstof is voldoende om ons leven te bedreigen. Zuurstof is de belangrijkste bron waarmee we onze cellen voeden.Daarom heeft breathing effect op je stofwisseling en de algehele gezondheid en vitaliteit. Ademen is de belangrijkste link met “leven”.

Daarmee heeft breathing direct effect op de kwaliteit van je leven.

Wat is Shamanisme? Shamanism is een Engelse term voor shamanisme. 

Het shamanisme is al zo oud als de mensheid. Shamanisme werd en wordt gebruikt als leefwijze en geneeswijze bij de natuurvolkeren(oorspronkelijke bewoners van de aarde). Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Aboriginals, Maori, Mongolen, Inuit, Azteken en de  Maya’s etc. Shamanisme kwam ook voor in het vroegere Brittannië en met name bij de Kelten.

Wat is het uitgangspunt van Shamanisme.

Het shamanisme gaat ervan uit, dat alles met elkaar verbonden is en dat niet alleen de mensen, maar ook de dieren, planten, bomen en stenen een eigen bewustzijn hebben. Shamanisme is een leef- en een geneeswijze. Shamanisme stelt ons in staat meer in harmonie te leven met de natuur en haar energieën.

Door wie wordt de activiteit gegeven: Henk Oosterman

Ik ben Henk Oosterman.

Jarenlang heb ik mij sterk gemaakt om verbindingen te leggen bij zowel de mens als in mijn werk.

Rond 2003 kwam ik in aanraking met de adem techniek: Ademwerk en Energie. Geïntrigeerd door de ontdekking en ervaring, dat je door middel van ademtechniek in staat bent bewuster te worden van je zelf en dat je door deze techniek jezelf kunt helen volgde ik in 2004 de opleiding van Ademcoach bij Judith Kravitz, de grondlegger van deze ademtechniek (Transformational Breathing). Deze opleiding heb ik afgerond met een diploma.
Naar een heel andere belevingswereld, waarin ik ook zelf heb mogen ervaren, dat alles met elkaar verbonden is (fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal) en dat het leven meer is dan slapen, werken en eten. Dit wil ik ook anderen laten ervaren.
Het begin van een hele nieuwe weg: de weg van coach & healer door middel van deze techniek. Na diverse workshops in het kader van bewustzijnsontwikkeling kwam ik in aanraking met 40.000 jaar oude Shamanic healingsmethoden die hun oorsprong vinden bij natuurvolken in de wereld. (Siberië, Mongolië, Noord- en Zuid Amerika, Nieuw Zeeland, Australië etc)
Ik volgde een opleiding tot Shamanic healer bij de Siberische Shamaan Ahamkara. Deze beide technieken wil ik nu de mens laten ervaren en delen, zodat zij in staat is het lichaam weer zelf te kunnen helen.

Start /datum/data: 5 juli 2014

Kosten: € 47,50 p.p. Zelf lunch mee nemen koffie en thee is tegen betaling te verkrijgen in t’Westlicht

In Liefde & Licht

Henk ‘Blue Bear’ Oosterman