Call us  Breath2freedom

Bandeliersberg 238
4707 SG ROOSENDAAL
Telefoon: +31(0)6 - 514 138 78

Henk (Blue Bear) Oosterman

bluebear-610

Blue Bear

Blue Bear is mijn spiritnaam.
Henk ‘Blue Bear’ Oosterman,
coach & healer van Breath2freedom.

Waar staat ‘Beer’ voor?

Beer staat voor de beweging die beer maakt om zichzelf te vinden: de aarde binnengaan, naar binnen keren, maar ook voor kracht en zelfreflectie.

Wat betekent hier de kleur ‘Blauw’?

De kleur blauw betekent voor mij in deze naam de kleur van de Hemel, het onwerkelijke. Het is een verkoelende kleur, die vrede en rust geeft, en geloof in mezelf en anderen. Blauw staat ook voor het vrouwelijke in mij. Blauw bevorderd de communicatie en zelf expressie, het opent de geest voor andere werkelijkheden. Ook stimuleert het mijn gevoel voor muziek en kunst en creativiteit. Het trekt mij uit de sleur van alledag.

Wat is de kracht van Blue Bear?

“Het Medicijn dat schuilgaat achter de spiritnaam Blue Bear is dat beer ons herinnert dat we in eenvoud en volle leegte ondergedompeld moeten worden om ons te herinneren waar het allemaal om begonnen is. Je vertrouwd en veilig kunnen voelen door de ontwapenende zachtheid van de vrouw in de man is een primaire voorwaarde om naar binnen te durven keren.
Die energie is om jou (Henk) heen en spirit moedigt je aan die heilige ingang ongedwongen te gebruiken om medemensen te kunnen raken, dáár waar zij zichzelf soms vergeten zijn. Wellicht met jouw herkenning, dat zij eerst in een hoek willen wegkruipen, maar ditmaal onder begeleiding van beer die WEET waarheen de donkere gang leidt: Naar een bevrijdende terugkeer”
(aldus naamgever chief Eagle-Society: Redbone Eagleowl)

In Liefde & Licht

Henk ‘Blue Bear’ Oosterman